Timetable / Calendar

WCI School Year Calendar 2016-17


Regular Day Bell Schedule 2016 – 2017

(*75 minute periods)

Time Day 1* Day 2*
8:15 – 9:30 A1 A2
9:35 – 10:50 B1 B2
10:50 – 11:50 Lunch (60 min)
11:50 – 1:05 C1 D2
1:10 – 2:25 D1 C2

 


Special Schedules 2016 – 2017

(*60 minute periods  **65 minute periods)

Assembly Schedule* VIP A/B Tutorial
Day 1 & 2 Schedule**
VIP C/D Tutorial
Day 1 & 2 Schedule**
A  8:15 – 9:20 A1/A2  8:15 – 9:20 A1/A2  8:15 – 9:20
B1  9:20 – 11:25
B2  10:20 – 11:25
VIP A/B (40 min)
9:25 – 10:05
B1/B2  9:25 – 10:30
B1/B2  10:10 – 11:15 Lunch (55 min) 10:30 – 11:25
Lunch (60 min)
11:25 – 12:20
Lunch (55 min)
11:15 – 12:10
C1/D2  11:25 – 12:30
C  12:20 – 1: 20 C1/D2  12:10 – 1:15 VIP C/D (40 min)
12:35 – 1:15
D  1:25 – 2:25 D1/C2  1:20 – 2:25 C2  1:20 – 2:25